De meest moderne audiovisuele en IT oplossingen voor een vast bedrag per maand. En zónder eerst te investeren. Maar… hoe dan precies? Tijdens onze AV-as-a-Service inspiratiesessie op vrijdag 17 mei as. praten we je helemaal bij; inclusief een inspirerende spreker op het gebied van circulariteit en een herkenbare praktijkcase bij luchthaven Schiphol. Na deze sessie weet je precies wat het voordeel van AV-as-a-Service is voor jouw organisatie.

Inspiratiesessie AV-as-a-Service

BIS|Econocom | Barendrecht | 17 mei 2019 | 10:00 – 14:00 uur


Met AV-as-a-Service beschik je over de allernieuwste apparatuur en betaal je alleen voor gebruik. Maar hoe werkt dat precies? Met welke kosten moet je rekening houden? Hoe zit het met op- en afschalen als de omstandigheden daarom vragen? Brengt AV-as-a-Service ook risico’s met zich mee? Op al deze vragen geven we antwoord.

Visionair Thomas Rau over circulariteit en nieuwe economische modellen

Maak kennis met architect en inspirator Thomas Rau, een van de meest radicale bouwmeesters van Nederland en gastspreker tijdens de inspiratiesessie AV-as-a-Service. Een visionair die macht en verantwoordelijkheid weer bij elkaar weet te brengen door zijn bijzondere visie op de circulaire economie en nieuwe economische modellen.

 

 

Laat je inspireren door Thomas Rau en Schiphol

Kom vrijdag 17 mei naar het splinternieuwe kantoor van BIS|Econocom en laat je inspireren. Graag even inschrijven i.v.m. de catering en de afsluitende lunch!

Mis dit niet. Schrijf je hiernaast snel in.