Je raadsvergaderingen remote uitvoeren, met gebruik van je bestaande infrastructuur? 

Met onze remote vergaderoplossing communiceer je met aanwezigen vanuit raads- en commissiezalen met raadsleden en andere deelnemers thuis. De oplossing maakt geheel gebruik van de reeds bestaande infrastructuur. 

Remote raadsvergadering binnen handbereik voor iedere gemeente

BIS|Econocom biedt een remote vergaderoplossing, speciaal voor raads- en commissiezalen, die gebruik maakt van de reeds bestaande raadzaal infrastructuur. De oplossing is zeer snel en eenvoudig te implementeren, en toe te passen op ieder device dat beschikt over een camera en microfoon. Helemaal merkonafhankelijk dus!

Veilige en complete video oplossing voor het hele vergaderproces

Uiteraard is de verbinding compleet veilig en te integreren met alle videocommunicatie platforms. Zo ben je verzekerd van een zeer efficiënte doorgang van je vergaderproces, van dezelfde kwaliteit zoals je die plenair gewend bent. Van het agenderen van een vergadering tot en met het delen van video-opnames. En alles wat daar tussen zit; stukken uploaden, live verbinding en opnames archiveren. Ook toeschouwers kunnen de livestream gewoon online volgen.

webex-rijksoverheid-1

Voordelen van de Remote Raadsvergaderoplossing:

  • Eenvoudige en snelle integratie in jouw infrastructuur
  • Vergaderproces gelijk aan huidige werkwijze
  • Toepasbaar in elke raad- commissie zaal
  • Deelnemers kunnen ieder device met camera en microfoon gebruiken
  • Beveiligde verbinding via ieder gewenst video communicatie platformen

Ook remote vergaderen tegen een eenmalige lage investering?

Wij regelen het graag voor je, tegen een eenmalige lage investering. Het mooie is… je profiteert niet alleen nu, maar ook later. Je infrastructuur is in één keer klaar voor de toekomst.

Meer weten over onze oplossing voor de remote raadsvergadering? Ook voor een geheel vrijblijvend advies en/of demonstratie van de oplossing, ben je bij ons aan het goede adres!

Vul hiernaast je gegevens in en er wordt contact met je opgenomen!